13.08.2022, 05:59

albire dentară profesională

Albirea in cabinet se face cu lampa profesionala LED. Aceasta amplifica efectul de albire in comparatie cu sistemele Take-Home-Bleaching si reduce timpul de actiune. Rezultatul este unul rapid si se observa inca de la prima sedinta. Pacientul se poate relaxa privind la televizor sau citind.

Gingiile si tesuturile inconjuratoare se izoleaza de actiunea agentului, acesta actionand doar pe tesutul dur (smalt). Concentratia agentului este una crescuta (40%) fata de cel folosit in sistemele de uz personal, urgentand astfel efectul de albire.

Pacientul are avantajul de a nu purta gutiera, se evita sentimentul de ‘gura plina’.

In functie de ‘oferta’ pacientului (smalt, culoarea dintilor), pot fi necesare mai multe sedinte. Pacientii ai caror dinti tind spre nuante de galben sunt usor avantajati ca timp fata de cei cu dinti de culoare gri.

Sistemul folosit de noi ne ofera agentul de albire intotdeauna in stare proaspata, cele doua componente amestecandu-se la fiecare aplicare: carbamida si hidrogenul peroxid.

Riscuri:

  • Furnicaturi
  • Sensibilitate
  • Alergie

Acestea, in cazul in care apar, vor fi tratate de medicul dentist in clinica, la fata locului. In caz de sensibilitate crescuta, tratamentul se va intrerupe pe o perioada de 1-3 zile, timp in care aceasta se va remite.

kit albire pentru acasă

Utilizam tratamente profesionale de albire a dintilor pentru acasa, acceptate de catre ADA (American Dental Association)

Rezultatele obtinute devin semnificative in decurs de doar citeva zile.

Procedeu:

Medicul stomatolog efectueaza un consult complet pentru evaluarea starii dintilor si a tesutului gingival. Cariile existente vor fi tratate si obturate.

Se va lua o amprenta pentru a realiza gutiera.

Apoi, dupa ce gutiera a fost confectionata, medicul stomatolog va explica pacientului cum trebuie folosit tratamentul acasa. Majoritatea pacientilor prefera sa foloseasca gelul in timpul somnului (pe parcursul noptii). Durata tratamentului va fi decisa de medicul stomatolog. Cei mai multi dintre pacienti au nevoie doar de 3-8 nopti de tratament.

REGULI DE ÎNTREȚINERE POST ALBIRE

De evitat:

  • cafea
  • vin rosu
  • sucuri acidulate, nectare puternic colorate (portocale,piersici)
  • ciocolata
  • variatii termice semnificative ale alimentelor/bauturilor.
  • fumat
  • igiena stricta

Pasta de dinti pentru albire de 2 ori per zi minim, aproximativ 7 saptamani pentru un rezultat vizibil. Aceasta are, pe langa particule abrazive, si un agent de albire de concentratie scazuta.

BIJUTERII DENTARE

Aceste mici bijuterii sunt confectionate din materiale special create pentru a nu leza tesuturile moi ale cavitatii orale. Ele se fixeaza in pozitia dorita de pacient prin tehnica de colaj (demineralizare si remineralizare rapida a smaltului).

PREȚURI

PROCEDURA
PRET LEI
Albire profesionala opalescence
1000
Albire endodontica/dinte/2 sedinte
300
Fateta dentara E-MAX ceramica presata
1500
Call Now Button