13.08.2022, 05:30

Nu este de ajuns ca un medic stomatolog să își practice meseria ca la carte. Pentru a lucra cu copiii, acesta trebuie să dea dovadă de rabdare și întelegere atunci când micuților le este frică de medic sau au, pur și simplu, alte obiective decât noi.

Specialiștii Hollywood Smile au o vastă experiență în domeniul pedodonției, de multe ori aceasta îmbinându-se cu diverse alte ramuri din medicina dentară (ortodontie). Astfel, părinții sunt ajutați acolo unde, nu de puține ori, nu stiu exact ce să facă din cauza situațiilor nemaiîntâlnite atât de ei, cât și de micuți (mulți copii intră în clinică experimentând prima lor vizită la medicul dentist).

cabinete pentru cei mici

Cabinetele Hollywood Smile au fost concepute în ideea unui design modern, curat; însă și în ideea de a nu face notă discordantă cu lumea celor mici. În fiecare cabinet veți observa culori vii, iar materialele și accesoriile de ortodonție vin sub diverse forme și culori, tocmai pentru a ”sparge gheața” în discuțiile cu cei mici și a le da posibilitatea de a-și alege și schimba periodic culorile acestora.

Venim în ajutorul părintilor cu:

  • Profilaxia proceselor carioase
  • Profilaxia anomaliilor dento-maxilare
  • Profilaxia afecțiunilor gingivale
  • Educarea în vederea menținerii igienei orale
  • Prevenirea acumulării de placă bacteriană;

Dupa prima sedință facem tot ce putem pentru a încuraja copilul să viziteze medicul stomatolog fără emoție, chiar și neînsoțit dacă situația îi permite.

profilaxie

Hollywood Smile pune accent pe profilaxie – li se va explica atât părintelui cât și copilului ce anume generează problemele întâlnite de acesta și cum le putem evita. Împreună putem motiva micuții să își dorească ei înșiși să mențină o igienă dentară corectă.

La noi în clinica se pune un mare accent pe dentiția temporară, deoarece ea precede și influențează dentiția permanentă. Dinții ”de lapte” prezintă adesea procese carioase și mobilitate.

O parte din serviciile noastre de profilaxie se pretează perfect pentru copiii care nu mențin o igienă corectă, care nu se spală pe dinți deloc sau nu suficient de bine. Dintre acestea enumeram:

  • Profilaxia prin sigilări ale șanturilor și fosetelor
  • Periajul profesional
  • Airflow.

radiografii digitale pentru copii

Medicii dentiști pediatri recomandă 1 radiografie/an la copii și 1 radiografie la 6 luni la copiii cu risc mare de dezvoltare a cariilor.

Beneficiind de propriul centru de radiodiagnostic, Hollywood Smile pune la dispozitia copiilor cele mai moderne, deci și cele mai putin nocive aparate de radiologie. În medie, o expunere are o doză de radiații puțin mai crescută decât 0, sub 0,2 mSv/expunere.

Aparatele de radiologie de tip digital ne permit să prelucrăm imaginile, să le trimitem părinților prin e-mail chiar și gata interpretate pentru o întelegere mai ușoară a acestora, să amplificăm zonele de interes în vederea unui diagnostic rapid și corect, dar și să reducem doza de radiații emise pentru fiecare copil în parte.

prețuri

PROCEDURA
PRET LEI
Obturatie grad 1/2/3
50-100
Extractie dinte temporar cu anestezie locala sau prin infiltratie
100
Sigilare dinte temporar
70
Drenaj dinte temporar cu anestezie locala/sedinta
80
Call Now Button