13.08.2022, 04:45

aparatură

Aparatele de radiologie Hollywood Smile sunt ultramoderne, digitale și non-invazive, dozele de radiații emise de acestea fiind extrem de reduse. Ele ne permit să utilizăm programe diferite pentru fiecare pacient în parte și să reducem doza de radiații chiar și mai mult pentru copii.

Pacientului îi pot fi prezentate radiografiile în cabinet pe ecranele tactile. Acesta poate partcipa, astfel, la imediata editare a acestora, respectiv la planul de tratament și le poate primi editate și interpretate prin e-mail în cazul în care dorește să le examineze îndeaproape.

Colegiul American de Radiologie și Societatea de Radiologie din America de Nord fixează doza maximă admisă de radiații acumulate într-un an la 20 mSv, în timp ce o expunere în centrul nostru nu depășește 0,2 mSv, cifră de 100 de ori mai mică.

Hollywood Smile beneficiază și de propriul centru de radiodiagnostic, astfel scurtând numărul ședințelor și oferind pacientului posibilitatea de a-și vedea radiografiile în timp real și de a trece imediat la planul de tratament în cabinetul medicului specialist.

Radiografia permite clinicianului să localizeze anumite afecțiuni ce nu sunt vizibile în cadrul examenului clinic. Enumerăm doar câteva dintre acestea:

  • Carii interdentare
  • Carii sub obturații
  • Resorbții osoase
  • Afecțiuni endodontice și verificarea tratamentului acestora
  • Oferta osoasă preimplantare și verificarea postimplantare
  • Afecțiuni parodontale, s.a.
Call Now Button